Lotte (-9) in

Nieuwe vriend moeder

Mijn moeder heeft een nieuwe vriend.
Ik heb hem nog niet ontmoet maar ik ben bang dat ik dit helemaal niet fijn ga vinden.
Dit had ik namelijk ook met haar vorige vriend.
Ik weet niet zo goed hoe ik hiermee om kan gaan.
Kan iemand mij hierbij helpen?
Groet Lotte

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
2 maanden geleden

Hee!
Mijn moeder heeft ook een nieuwe vriend, dat vind ik ook niet fijn. Maar hij probeert me wel te helpen met allemaal dingen. Waarschijnlijk wil hij jou ook helpen, bijvoorbeeld met je huiswerk. Ik weet dat het heel lastig is, maar als je moeder gelukkig wordt van een nieuwe vriend, moet dat misschien maar. Vergeet niet dat je ouders heel veel van je houden! Probeer die nieuwe vriend maar aardig te vinden, dat probeer ik ook. Misschien kan het lastig worden, maar dat is het beste wat je kan doen.

Veel liefs van Mia シ

Quinty
2 maanden geleden

Hoi lieve Lotte,    Goed dat je je vraag hier durft te stellen! Ik snap dat je niet zo goed weet hoe je hiermee om moet gaan. Het is ook moeilijk!    Toen mijn ouders net gescheiden waren, kreeg mijn moeder ook al snel een nieuwe vriend. Ik vond het ook moeilijk om met hem om te gaan. Die nieuwe vriend had zijn eigen regels en hij leek me niet zo leuk toen. Nu vind ik de vriend van mijn moeder wel aardig. Ik vind het nog steeds wel moeilijk om met hem om te gaan. Maar het gaat al… Lees verder »

Joëlle
2 maanden geleden

Hoi Lotte! Wat goed dat je hier je vraag durft te stellen! Toen ik de nieuwe vriendin van mijn vader ging ontmoeten, vond ik dit best spannend. Ik wist niet wie het was. Daarom heeft mijn vader toen eerst een foto van haar laten zien en wat over haar verteld. Daardoor voelde het alsof ik haar al een beetje kende. Misschien kan dit jou ook helpen? Je schrijft je het niet fijn vond met de vorige vriend van je moeder. Wil je hier wat meer over vertellen? Wat vond je niet fijn aan hem? Vervelend dat je dat toen zo… Lees verder »

Kristel
2 maanden geleden

Hoi Lotte, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag achter te kunnen laten. Ik snap jou situatie super goed dit heb ik een paar jaar geleden gehad. Mijn vader heeft altijd wel een paar vriendinnen gehad die kwamen dan weer langs en ging zich dan ook met ons bemoeien. Dat vond ik vooral heel vervelend. Nu heeft mijn vader een vriendin die super leuk met ons klikt misschien geeft dit wat hoop haha. Verder heb ik als tip om deze link te bekijken daar verteld een buddy van villa pinedo een paar tips over omgaan met… Lees verder »