Zoey (14) in

What the F@#*CK

De naam van dit thema is echt niet normaal toepasselijk op mijn situatie. Mijn moeder beweert dus dat ze weg wilde van mijn vader omdat hij haar altijd liep te corrigeren en mijn vader zegt dus dat hij altijd probeerde te voorkomen dat ze vanalles uit haar mond klapte. Wat ik wel begrijpelijk vind maar dat is letterlijk de hoofdreden, dus ik ben echt van wtf mam en pap praat er dan een keer over fzo want dat gaan ze helemaal over elkaar lopen praten als ik bij een van hun ben echt hoor wat moet ik daar nou weer mee..! Ik weet dat mijn verhaal al heel lang is maar dan nog die inmiddels walgelijke feestdagen ik zie nu gewoon al tegen kerst op. Puur omdat ik weet dat het toch alleen maar haat en nijd word over en weer dus wat moet ik hiermee doen want ik heb al met ze gepraat en niks veranderd (in het geval van de feestdagen dat andere durf ik niet anders krijg ik weer een bak met ruzie over me heen)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
9 maanden geleden

Hé Zoey, Bedankt voor je vraag op het forum en wat goed dat je deze bij Villa Pinedo durft te stellen! Als wij het als kinderen van gescheiden ouders voor het zeggen hadden, hadden we zo veel dingen anders gedaan dan onze ouders… toch? Ik herken veel in jouw verhaal vanuit mijn eigen ervaringen met mijn gescheiden ouders. Ik vind het daarom ook super vervelend dat je nu al tegen de kerst opziet, omdat je ouders tegen jou over elkaar klagen en zeuren. Het is wel belangrijk om te weten dat jij geen klaagpaal bent en dat mag je je… Lees verder »

Bart
11 maanden geleden

Hoi Zoëy! Wat een vervelende situatie waar je in zit, ik kan mezelf er best wel in vinden want het was bij mij net zo toen mijn ouders pas net gescheiden waren. Wat bij mij hielp, en wat ik denk dat ook bij jou gaat helpen, is duidelijk bij je ouders aangeven dat je niet wil horen wat ze over elkaar te zeggen hebben. Het is logisch dat je ouders frustraties tegenover elkaar hebben maar het is oneerlijk tegenover jou dat je onvrijwillig de rol van klaagpaal hebt gekregen. Zeker wanneer dit ervoor zorgt dat gewoonlijk leuke dingen, zoals feestdagen,… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
11 maanden geleden

hey Zoëy,

dat is inderdaad een moeilijke situatie echt heel erg voor je dat je er zo heel mee zit, vooral met de feestdagen.
als je echt al goed hebt geprobeerd met ze te praten moet je misschien denken aan een gezinstherapeut, die zijn er ook voor gescheiden gezinnen.
het zou je misschien echt helpen als er een professionele therapeut bij zit die jullie kan helpen met je situatie.

groetjes anoniem xx