Finn (8) in

Nieuwe partner

hallo ik ben Finn mijn vader kreeg super snel een vriendin terwel ik het niet leuk vond gellukig is mijn moeder nog allen maar meschien niet meer voor lang willen jullie mij tips geven hoe ik daarmee om kan gaan groetjes Finn

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
8 maanden geleden

Hoi Finn! Wat goed dat je je vraagt hier hebt gedeeld op dit forum 🙂 Mijn ouders zijn ook uit elkaar gegaan toen ik 8 was. Niet lang na de scheiding kreeg mijn vader een nieuwe vriendin en mijn moeder een nieuwe vriend. Ik vond dat in het begin heel gek, ik was er aan gewend om mijn ouders samen te zien en nu zag ik ze met iemand anders! Toen ik hun nieuwe vriend en vriend en vriendin wat beter leerde kennen bleek dat ze beide eigenlijk heel aardig waren. Mijn vader is nog 10 jaar samen geweest met… Lees verder »

Nine
8 maanden geleden

Lieve Finn, bedankt voor jouw bericht hier op het Forum, heel erg goed dat jij hier jouw vraag stelt! Je vertelt dat je vader super snel een vriendin kreeg, terwijl jij dat niet vond. Je moeder is nog alleen, maar dat duurt misschien niet lang meer. Nu vraag je om tips hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Je stel een hele mooie vraag Finn, ik denk dat er veel meer kinderen dezelfde vraag hebben! Toen ik 14 jaar was kreeg mijn vader een nieuwe vriendin, ze kwam bij ons wonen en ineens ging alles op haar manier.… Lees verder »