Nena (10 jaar) in

Niet in slaap kunnen komen bij papa

Mijn ouders zijn in 2016 gescheiden. Sinds een jaar kan ik niet meer goed slapen als ik bij papa ben. Dan lig ik best lang wakker. Maar bij mijn moeder heb ik dat niet. Ik heb geen idee waarom ik bij papa niet kan slapen en bij mama wel. Hoe moet ik ermee omgaan als ik bij papa niet kan slapen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
mandy
26 dagen geleden

heyy ik heb dat ook ik heb ook geen idee want het is wel het oude huis waar ik altijd heb gewoont.

Nena
Nena
1 maand geleden

voor Nicky,

dankjewel dat je me een bericht hebt gestuurd ik vind het een goeie tip en ik kende hem al. Ik heb namelijk een hemdje van mama met mama’s geur der aan en dat helpt wel maar toch heb ik dan toch dat ik mama mis. maar toch bedankt voor je tip!!

groetjes Nena,

Nicky
1 maand geleden

Lieve Nena, Dankjewel voor het stellen van je vraag en wat fijn dat je ons gevonden hebt! In je berichtje vertel je dat je ouders sinds 2016 zijn gescheiden, maar je sinds een jaar niet meer zo goed bij je vader kunt slapen en daardoor lang wakker ligt. Super vervelend dat dit niet meer zo goed lukt! Lukte het eerder wel altijd? Misschien zou je erachter proberen te kunnen komen wat er voor jou is veranderd waardoor je niet meer zo lekker slaapt. Voor mij is deze situatie best herkenbaar, omdat ik toen ik jonger was ook niet bij mijn… Lees verder »

R.
R.
1 maand geleden

Lieve Nena, Ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is dat je niet goed in slaap kan komen wanneer je bij papa bent… Wel super goed van je dat je dit hier deelt en je afvraagt hoe je hier het beste mee om kunt gaan! Je zegt in jouw berichtje dat je sinds een jaar niet meer goed kan slapen als je bij papa bent. Is er toen misschien iets veranderd waardoor dat zou kunnen komen? En heb je het hier al eens met papa over gehad? Misschien kunnen jullie hier samen over nadenken en kijken of jullie er… Lees verder »