Bente (14) in

Niet praten

als je ouders niet willen dat je het met iemand hebt over de erge dingen die gebeurt in de scheiding maar, je praat met een psycholoog die vind dat je alles moet/mag zeggen wat moet je dan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Samantha
7 maanden geleden

Hoi Lieve Bente, Wat knap dat je hier op het forum je vraag durft te stellen zeg! Je schrijft dat je van je ouders eigenlijk niet echt over de scheiding van je ouders mag praten, maar dat je psycholoog vindt dat je alles moet/mag zeggen. Ik kan me voorstellen dat die situatie enorm lastig voor je is. Wat zou je zelf fijn vinden? Als je even met helemaal niemand rekening zou houden, zou je het dan fijn vinden om er met bijvoorbeeld je psycholoog open over te kunnen praten? Ik kan me voorstellen dat dat je wel kan helpen. Ik… Lees verder »

Daniëlle
Daniëlle
7 maanden geleden

Lieve Bente, Wat geweldig en dapper dat je Villa Pinedo hebt gevonden om je vraag te kunnen stellen! Ik herken jou situatie wel goed van toen ik jouw leeftijd had. Het was bij ons altijd de regel dat je ‘niet de vuile was buiten hangt’. Dat maakt het heel lastig als je wel gewoon je verhaal kwijt wilt, en dan vooral aan iemand die aan geen enkele kant staat. Nu ik ouder ben, kom ik erachter dat je geen steek verder komt als je niet praat over de scheiding met andere mensen. Het alleen al vertellen aan een ander zorgt… Lees verder »