Indy (14) in

Niet naar vader

Ik wil niet meer naar mn vader maar mn vader gaat daar niet me akkoord vanwege de omgansregeling maar vanwege de hele situatie en alles wat er is gebeurd heb ik er geen behoefte meer aan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
6 dagen geleden

Hallo lieve Indy, Wat dapper van jou dat jij jouw vraag op het Forum hebt durven stellen! Zelf heb ik ongeveer hetzelfde meegemaakt. Toen ik 14 jaar was kreeg ik veel ruzie met mijn vader waardoor ik niet meer naar hem toe wilde. Uiteindelijk heeft het mij erg geholpen hier met mijn moeder over te praten. Samen met mijn moeder heb ik toen met mijn vader gepraat en zijn wij tot een oplossing gekomen. Mogelijk kan jij ook met je moeder of andere vertrouwenspersoon met jouw vader gaan praten? Verder kun je via deze link informatie vinden over hoe het… Lees verder »

Stan
20 dagen geleden

Lieve Indy,    Bedankt voor je reactie op ons forum en wat supergoed dat je ons gevonden hebt. Het doet mij pijn om te horen dat je niet meer naar je vader wil maar dat je vanwege de omgangsregeling daar wel heen moet.    Zou jij mij kunnen vertellen wat er gebeurd is? Of praat je daar liever niet over, want dat is ook niet erg. Je bent absoluut niet verplicht om te antwoorden. Op dit forum hoef je alleen maar te zeggen wat jij zelf wil, dat maakt het hier zo fijn.    Begrijp ik goed dat je het… Lees verder »

Jaimy
21 dagen geleden

Haii lieve Indy,   Wat goed dat je hier komt om je verhaal te doen en tips te vragen!   Ik vind het heel vervelend om te lezen dat je niet meer naar je vader wilt. Ik herken wat je zegt. Ik wilde namelijk ook niet meer naar mijn vader. Mijn vader wilde mij en mijn zus nog wel blijven zien, alleen wij voelde ons hier niet fijn bij. We hebben niet zo fijne weekenden gehad bij hem. Uiteindelijk is mijn vader een rechtszaak begonnen om ons meer te kunnen zien. We zagen hem namelijk 1 weekend om de 2… Lees verder »