Savannah (10) in

Niet naar vader

hoi ik heb een brief geschreven naar de recht bank aan mijn vader om te laten weten dat ik niet meer naar mijn vader wil maar hij blijft volhouden dat die het echt van mij wil horen ik heb het al een keer gezegd nu in in de brief hij heeft me echt pijn gedaan maar hoe kan ik het nog beter laten weten??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jelicia
7 maanden geleden

Hoi Savannah, Wat een lastige vraag zeg, en wat goed dat je deze hier stelt! Hopelijk zou je iets willen terugsturen als je dit leest:). Als eerste ben ik natuurlijk heel erg benieuwd waarom je niet naar je vader wil. Zou je mij daar iets meer over kunnen vertellen? Toen mijn ouders waren gescheiden was ik ook wel eens heel boos op mijn vader of moeder. Zo boos zelfs dat ik ze ook niet meer zou willen zien. Gelukkig heeft mijn vader toen ook volgehouden dat hij mij wilde blijven zien. Aan de ene kant voelde dat toen stom omdat… Lees verder »

Demy
7 maanden geleden

Hoi lieve Savannah, Wat dapper dat je dit met ons wilt delen! Wat vervelend voor je dat je in deze situatie zit.. Ik heb een zelfde soort situatie meegemaakt. Ik vind het ontzettend knap van je dat je een brief hebt durven schrijven voor de rechter. Dat is niet niks! Door de brief aan de rechter te sturen wordt je echt gehoord en zal het duidelijk worden voor jou en je vader of je nog naar je vader moet of niet. Vervelend voor je dat je vader jou niet begrijpt en van jou wilt horen dat je hem niet meer… Lees verder »