Dani (11) in

Niet naar moeder

Ik woon in twee huizen en vind het vervelend om naar mijn moeder te gaan ,want ze is heel streng echt irritant ik vind het niet fijn

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ManonDolores Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Manon

Hey lieve Dani, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je deze vraag durft te stellen. Wat vervelend om te lezen dat je moeder zo streng is en dat je daarom bij je vader wil blijven wonen. Zijn er ook nog andere reden waarom je graag bij je vader zou willen wonen? Ik had altijd veel ruzie met mijn vader en vond het daarom fijner om bij mijn moeder te zijn dan bij mijn vader. Ik wist niet zo goed hoe ik dit aan mijn vader moest vertellen, dus heb ik heel lang smoesjes verzonnen… Lees verder »

Dolores

Hey lieve Dani, Wat goed dat je hier een berichtje schrijft! Ik herken het heel erg. Ik vond het ook niet leuk om steeds te wisselen en naar mijn vader te moeten. Ik wou helemaal niet bij hem zijn en wou graag naar mijn moeder toe. Ik heb er veel over mijn moeder over gepraat. Over dat ik erover nadenk om helemaal bij haar te wonen. Dat vond ze geen probleem. Later heb ik het ook mijn vader moeten vertellen. Hij vond het echt niet leuk om te horen, maar hij stond wel achter mijn keuze en mocht bij mijn… Lees verder »