laylani (13) in

Niet meer weg kunnen

ik ben gister uitgenodigd voor een bbq bij mama en papa zei gister dat ik daar vandaag wel heen mocht. maar papa maakt zich zorgen dat ik daar dan niet meer weg kan.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Melissa
3 dagen geleden

Hey Laylani, Wat goed dat je ons hebt gevonden en en dat je je vraag hier stelt! Wat een lastige situatie heb je . Ik heb wel een paar vragen die mij te binnen schieten bij het lezen van je bericht; waarom denk je dat je vader zich zorgen maakt dat je dan niet meer weg kan? is dit misschien vanwege corona? of heeft het met iets anders te maken? Misschien kan je aan je vader vragen waarom hij zich zorgen maakt en bespreken hoe jullie kunnen regelen dat je wel bij je mama kunt gaan bbq’en. Het is vooral… Lees verder »

Rosan
4 dagen geleden

Lieve Laylani, Bedankt voor het stellen van je vraag op het forum! Ik kan me goed voorstellen dat het heel lastig is als je graag beide ouders wilt zien maar niet zeker weet of je dan weer terug kan. Waarom denkt jouw vader dat je niet meer weg kan bij jouw moeder? Heeft dit met corona te maken of is er iets anders aan de hand? Heb je al geprobeerd dit met jouw moeder en vader samen te bespreken? Misschien kan je proberen te praten met hun allebei en dat je dan aangeeft wat jij het liefste wilt. Ik heb… Lees verder »

Jaimy
4 dagen geleden

Haai Lieve Iaylani, Heel erg goed dat je je vraag stelt op dit forum. Je kan hier altijd al je vragen stellen. Ik begrijp uit je vraag dat je vader zich zorgen maakt dat je niet meer terug naar hem mag na de BBQ. Ik vraag me dan meteen af komt het door de corona maatregelen of speelt er nog wat anders? Als het gaat om te corona maatregelen mag je zeker terug naar je vader. De coronaregel is dat je waar je niet woont wel aan de 1,5 meter moet houden, maar je mag er wel gewoon heen. Je… Lees verder »