Bram (10) in

Niet meer naar m’n vader

Ik wil niet meer naar mijn vader, het is niet leuk bij hem. Hij doet niets samen met mij. We moeten 1 keer in de maand op zaterdag en zondag naar hem toe, maar hij heeft de laatste 3 keer afgezegd. Ik ben hier heel erg boos over. Buiten deze 2 dagen per week spreek ik hem bijna nooit.

Dit bericht is geschreven door de bonus papa van Bram. Ik heb zoveel mogelijk zijn eigen woorden gebruikt. Dank voor jullie hulp / advies

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tess
10 maanden geleden

hoi bram meschien kan je aan je vader vragen of hij iets leuks met je wil doen .wil hij dat niet vraag dan waarom
groetjes Tess

Martin Kuijf
10 maanden geleden
Reply to  Tess

Dank je wel Tess, ik ga het bespreken met Bram

Evi
Evi
11 maanden geleden

Hoi Bram, Wat goed dat jouw bonus papa dit berichtje op ons forum heeft geplaatst! En wat vervelend om te horen dat jij het niet leuk hebt bij jouw vader, dat is echt niet fijn! Jouw verhaal is voor mij helaas heel erg herkenbaar. Ik vond het vroeger ook niet altijd fijn bij papa waardoor ik niet zo graag naar hem toe ging. Ook spraken we elkaar heel erg weinig, waardoor ik hem vaak miste. Mis jij jouw vader weleens? Zelfs nu ik al wat ouder ben baal ik er nog weleens van dat we elkaar zo weinig zien, dus… Lees verder »

Martin Kuijf
11 maanden geleden
Reply to  Evi

Hi Evi, heel erg bedankt voor jouw reactie voor Bram. Ik zal dit met hem bespreken en doornemen.

Bonus papa Bram

Puck
11 maanden geleden

Hii Bram, Ik kan begrijpen waarom je boos bent op je vader. Afspraken die afgezegd worden vind ik zelf ook nooit leuk, zeker niet als ik er echt naar uitkijk. Ik kan dan vaak de eerste keer dat iemand afzegt dit wel accepteren, maar gebeurd het vaker vind ik het zelf ook wel vervelend en irritant worden. Wat ik dan doe is: ik vraag aan de persoon of die erover wilt praten met mij, omdat ik me er niet meer fijn bij voel als ik een afspraak plan, omdat ik bijna zeker weet dat die weer gaat afzeggen. Zo bespreken… Lees verder »

Martin Kuijf
11 maanden geleden
Reply to  Puck

Hi Puck, dank je wel voor jouw reactie. Ook jouw reactie zal ik met Bram doornemen. Ik had hem zelf ook al verteld dat het goed zal zijn dat hij het gesprek aan gaat met zijn vader. Dank!