Sari (8) in

Niet lief vinden

Over een tijdje gaan we met mij moeder en haar vriendje
naar een park waar kan slapen het vriendje heeft ook een kind.
hij is ook gescheiden. Maar ik vind dat vriendje helemaal niet
Lief. hebben jullie een oplossing.maar het kind vin ik wel lief we vinden diezelfde dingen leuk. Dat komt ook omdat we even oud zijn.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DinandCharlotteSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Dinand

Ik heb het zelf bij mijn vader die heeft een vrouw en ik vind zijn vrouw niet leuk. Maar ik heb wel een tip praat met de vriend van je moeder en zeg wat je vind misschien kan die er wat aan doen. Succes ik hoop dat je wat aan de tip had.

Charlotte

Lieve Sari, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dat je verhaal met ons wil delen. Ja lastig is dat he? Toen mijn moeder een nieuw vriend kreeg was ik 11 jaar oud. Ik vond het ook helemaal niet leuk! Ik had het gevoel alsof mijn moeder toen geen tijd meer had voor mij. De vriend van mijn moeder heeft zelf 3 kinderen maar die zijn wel 5 tot 7 jaar ouder dan ik. Dus die kwamen nooit echt mee als hij langs kwam. Ik vond dat de vriend van mijn moeder best wel streng was tegen mijn… Lees verder »

Sanne

Hoi Sari, Wat knap dat je hier op het forum je vraag komt stellen! Je schrijft dat je het moeilijk vindt om samen met de nieuwe vriend van je moeder te zijn. Ik wil je iets vertellen over mijn eigen ervaring, zodat ik je daar misschien mee kan helpen. Toen mijn vader en moeder gingen scheiden, kreeg mijn vader een nieuwe vriendin. Deze vriendin had ook twee kinderen, eentje van mijn leeftijd en eentje die jonger was. Ik vond het helemaal niet leuk dat mijn vader een nieuwe vriendin had, ik vond het lastig dat ze soms streng was tegen… Lees verder »