Djani (12) in

Niet lekker in vel

Hoi ik ben djani en ik zit niet lekker in mijn vel
Kan iemand helpen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Saschia
1 jaar geleden

beste Djani   ik zit soms ook niet lekker in mijn vel en weet je wat ik dan doe? als het lekker weer is ga ik buiten spelen of ga ik iemand uitnodigen om bij mij te spelen. of ik ga lekker een filmpje kijken op de tablet\tv\telefoon. of ik duik de keuken in en bak wat ( met mijn moeder of vader) maar soms heb ik ook helemaal nergens zin in en dan schrijf ik een brief aan me zelf en teken ik een emotie hoe ik mij daar bij voel. en soms haal ik wat ideen van youtube… Lees verder »

Sangita
1 jaar geleden

Hallo lieve Djani,   Wat goed dat je hier op het forum gekomen bent voor hulp! Wat vervelend om te lezen dat je op dit moment niet lekker in je vel zit. Heb je enige idee wat daar de reden van is?   Ik heb kort na de scheiding van mijn ouders ook een periode niet lekker in mijn vel gezeten. Wat voor mij toen hielp was praten over mijn gevoelens met iemand, zoals Liselot ook al benoemd in haar stukje. Heb je iemand in gedachte waar je naar toe kan gaan voor hulp?   Als je het spannend vindt… Lees verder »

Liselot
1 jaar geleden

Hee Djani,   Wat goed dat je een berichtje stuurt en wat vervelend dat je je niet zo goed voelt :(. Heb je zelf een idee hoe dit komt?   Het kan soms erg opluchten om het te vertellen aan iemand die je vertrouwt. Misschien je ouders of iemand anders in je familie, of misschien iemand op school? Ik heb zelf ook een tijdje minder lekker in mijn vel gezeten en bij mij luchtte het erg op om het er met iemand over te hebben. Het is fijn als je er niet alleen mee hoeft rond te lopen en je… Lees verder »