() in

Niet hele goede band met vader

Hoi!!
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9/10 jaar oud was en ik had al niet heel veel contact met mijn vader vanwege zijn werk. Toen ze gescheiden zijn heeft mijn vader een contract getekend waar in staat dat mijn broertje en ik elke maand een weekend bij hem logeren. Hij houdt zich hier echt niet aan en we komen meestal alleen rond verjaardagen. Dit is ook de reden dat ik niet een hele goede band met hem heb en ok niet met zijn familie. Nu zit er dus al een tijdje over na te denken om mijn achternaam te veranderen naar die van mijn moeder, maar ik weet heel zeker dat mij vader dan heel erg boos wordt. Hij is ook heel erg boos op mijn moeder, behandelt haar zonder respect en heeft haar op alles geblokkeerd. Daarom ben ik nu aan het twijfelen of ik aan mijn vader moet vertellen dat ik graag mijn achternaam wil veranderen wetende dat hij heel erg boos op mij wordt of ik kan mijn naam onofficieel veranderen bijvoorbeeld op school. Mijn vader heeft wel gezag over mij dus hij krijgt de mailtjes van school ook. Op het moment dat ik dan in die mailtjes sta met de achternaam van mijn moeder en hij weet daar niks van wordt hij misschien nog wel veel bozer.
Ik heb met mijn vader een gesprek gehad over dat ik het niet fijn vind om naar hem toe te gaan, maar daar kwam dit onderwerp niet in voor.
Ik denk ook dat hij dit totaal niet ziet aankomen, want ik heb laatst nog gevraagd of ik zijn nieuwe vriendin mag ontmoeten dus daarmee liet ik interesse zien.
Wat kan ik het beste doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments