Liam (12) in

Niet goed slapen

Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik 6 was. en super veel last heb ik er niet van maar als ik ga slapen denk ik er wel vaak aan en dan kan ik niet goed slapen weet u/je misschien hoe ik er minder aan moet denken?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi
20 dagen geleden

Hey Liam, Wat naar om te horen dat je slechter slaapt omdat je op die momenten vaak aan de scheiding van je ouders moet denken. Ik ben blij dat je dit forum hebt gevonden, om je vraag te delen! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 12 was (ik ben nu 19). Ik vond dit lastig, en heb toen ook een tijd slechter geslapen dus ik herken me in jouw verhaal. Wat mij heel erg geholpen heeft is schrijven over waar ik allemaal mee zat. Dan pakte ik er een notitieboekje bij en schreef ik al mijn gedachten uit. Zo merkte… Lees verder »

Rohinj
21 dagen geleden

Dag Liam, dankjewel voor je berichtje! Fijn dat je niet heel veel last hebt van de scheiding, maar als dat verandert is dat super okay, en zijn wij er gewoon voor je, altijd. Als ik je goed begrijp ben je veel bezig met denken ‘s nachts waardoor je niet kunt slapen. Ik vind het zelf altijd helpend om een “asmr guided body scan” aan te zetten op youtube, en dan mee te doen met die mindfulness oefeningen. Heb je hier wat aan?
Groetjes,
Rohini (zij/haar)

Dion
21 dagen geleden

Hey Liam, Goed dat jij deze vraag hier durft te stellen. Ik kan mij voorstellen dat het niet makkelijk is om hierover te praten. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar oud was en ik had ook een tijd moeite hiermee. Kan je aan je vader of je moeder vertellen hoe jij je voelt en dat je er niet goed door kan slapen? Of aan iemand anders met wie je een goede band hebt? Je hoeft je niet te schamen dat je last hebt van de scheiding van je ouders, veel kinderen hebben dat en ik had dat ook.… Lees verder »