djuulz (12) in

Niet boos of koppig worden

Hoe kan ik er voor zorgen dat ik niet boos of koppig word als ik van mijn vader naar moeder ga?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Cas
Cas
3 maanden geleden

Hoi djuulz, Wat goed dat je je vraag op het forum stelt! Natuurlijk is het niet leuk om boos te zijn, dat snap ik heel goed. Ik kan me ook heel goed voorstellen hoe je je voelt. Toen ik namelijk jou leeftijd was gingen mijn ouders uit elkaar. Ik was ook altijd boos/verdrietig als ik van het ene naar het andere huis ging. Ik vond het altijd stom dat ik dan helemaal moest verhuizen en ergens werd ik altijd een beetje verdrietig. Toen ik iets ouder werd ben ik begonnen met bij het binnenkomen gelijk te vertellen over alle leuke… Lees verder »

Fardau
3 maanden geleden

Hey Djuulz, Wat vervelend dat je zo boos of koppig wordt als je van je vader naar je moeder gaat. Weet je ook hoe dit komt, wat jou dan zo boos of koppig maakt? Ik heb dit ook wel een tijdje gehad, dan was ik net lekker bij mijn moeder en moest ik weer voor een weekend naar mijn vader. En als ik dan net weer een beetje gewend was om bij mijn vader te zijn, moest ik weer terug. Wat ik dan altijd doe is ook even rustig de tijd te nemen om weer te wennen als ik van… Lees verder »

Marlotte
3 maanden geleden

Hi Djuulz! Wat is de reden dat je het vervelend vindt om boos of koppig te worden? Is dit omdat je het vervelend vindt voor jezelf of voor iemand anders? Probeer je gevoel vooral toe te laten en het niet weg te drukken of te negeren, daar wordt het alleen maar erger van! Als je voelt dat je boos wordt kan het helpen om hier met iemand over te praten, soms kan dit zoveel opluchten dat het gevoel helemaal weg gaat. Als ik chagrijnig ben dat ik van de mijn vader naar mijn moeder ga probeer ik dat te zeggen… Lees verder »

D
D
3 maanden geleden

Hey Djuulz, Misschien heb je wat aan deze tips: als je ergens last van hebt en je denkt dat je boos gaat worden (of wilt worden) even tot 10 tellen Probeer elke keer meteen op te schrijven wat de reden was/is dat je boos of koppig wordt, zo kun je misschien herkennen wanneer het gaat gebeuren en dan kun je het voor zijn! als het lukt (dit is wel een lastige) meteen benoemen hoe je je voelt als je boos wilt worden, heeft papa of mama iets gezegd/gedaan wat je verdrietig, gekwetst, niet begrepen, of geïrriteerd van wordt? Het benoemen… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by D