indy (12) in

Niet altijd leuk

ik woon sinds een tijdje in *** met mijn vader en mijn moeder woont in *** (ze zijn sinds mijn 3e gescheiden) maar ik vind het daar niet altijd leuk. Heeft iemand tips om iets de doen met mijn moeder?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bodine
1 jaar geleden

Hee Indy, lastig hè al die veranderingen? Ik kan me voorstellen dat het heel erg wennen moet zijn. Wonen ze ver van elkaar vandaan? Mijn vader kreeg na de scheiding een nieuwe vriendin met wie hij ook nog twee nieuwe kinderen kreeg. Ik merkte toen ook dat ik het lastig vond dat er veel aandacht naar hen toe ging en wilde graag alleen met mijn vader dingen blijven doen. Ik had dit toen aan hem verteld en hij snapte dit gelukkig goed! Wij gingen toen vaker een rondje lopen, ergens lunchen, een spelletje spelen en hij kwam wat vaker naar… Lees verder »

Jasper
1 jaar geleden

Hoi Indy, Wat goed dat je jouw vraag op het forum durft te stellen. Ik vind het altijd heel gezellig om samen met mijn moeder, met een kop thee, bordspellen te spelen. We spelen vaak Catan of kaartspellen.
Soms kijken we samen een film, maar we houden niet echt van de zelfde soort films, dus dat vindt ze niet altijd even leuk.
En anders kunnen jullie ook lekker naar buiten. Samen een rondje fietsen of samen ergens pannenkoeken gaan eten. De keuze is reuze.
Ik hoop dat je hier iets mee kan.

groetjes,
Jasper