Julia (11) in

Niet aardig

Mijn ouders zijn gescheiden en mijn stiefvader vind mij niet aardig maar m’n moeder en m’n broertje wel en ik doe altijd de meeste klusjes want ik kan geen nee zeggen wat moet ik hier aan doen???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
3 maanden geleden

Lieve Julia, Wat super goed dat jij ons forum hebt gevonden en hier een vraag stelt! Voelt dat al als een opluchting voor jou? Ik begrijp dat het niet fijn is voor jou als je het gevoel hebt dat je stiefvader jou niet aardig vindt. Hoe ben je hier achter gekomen? Ik vraag dat om te bekijken hoe dat gevoel bij jou opkomt of dat je het echt zeker weet bijvoorbeeld. Misschien is het wel zo dat als je het er met hem over hebt, hij helemaal niet de bedoeling heeft om jou zo te laten voelen. Heb je het… Lees verder »

Charlotte
3 maanden geleden

Hee lieve Julia, Wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en wat goed dat je deze vraag stelt. Lastig is dat hé? Het hele stiefouder gedoe. Dat is voor iedereen wennen, voor je stiefvader maar ook zeker voor jou. Zelf vond ik mijn stiefvader ook vreselijk en had ik het idee dat hij mij ook niet aardig vond. Ik ging dan ook vol tegen hem in in de hoop dat hij weer weg zou gaan… ja niet echt de goede manier van mij om dingen aan te pakken. Het hielp ook niets, het enige wat ik… Lees verder »

Renee
3 maanden geleden

lieve Julia,   Wat goed dat je je vraag gesteld hebt op het forum! Wat zit je in een vervelende situatie zeg!! Ik begrijp heel goed wat er in je omgaat. Mijn stiefvader vindt mij ook niet zo leuk, maar hij vindt mijn broer wel leuk. Ik snap goed dat je dan je best gaat doen en veel klusjes gaat doen. Maar ik zou je echt kunnen aanraden om wat voor mij goed geholpen heeft, gewoon jezelf te blijven en niet je zelf uit te gaan sloven, want dit heeft bij mij niet veel gedaan. Ik heb vooral veel gesproken… Lees verder »