janne (9) in

Net gescheiden ouders

hoi allemaal, ik heb net gescheiden ouders en ik vind dat heel moeilijk, en nu is het coronavirus er ook nog en ik ben bijna jarig, heeft iemand tips of advies voor mij?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lette
7 dagen geleden

Hoi lieve Janne
Het is moeilijk om gescheiden ouders te hebben dat weet ik omdat ik het ook heb.
Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er het beste van.

Evelien
8 dagen geleden

Hoi Lieve Janne! Wat leuk dat je reageert! En wat supertof dat je dit durft te vertellen over jezelf! Ik kan me voorstellen dat je het niet leuk vond toen je psycholoog weg ging. Dat heb ik namelijk ook een keer gehad. We konden het supergoed vinden met elkaar en toen ging ze met zwangerschapsverlof. Dat vond ik super vervelend. Gelukkig kon ik gauw daarna al met iemand anders praten. Ik lees dat jij dat nu ook hebt. Wat fijn voor je! Kun je het goed met diegene vinden? Als je graag nog eens wil praten met iemand die begrijpt… Lees verder »

Janne
8 dagen geleden

hoi Evelien, ik ga morgen al naar een afspraak om met iemand te praten die mij gaat helpen, dat vind ik super fijn!
ik ging eerder al naar een psycholoog, maar die ging ergens anders werken, dat vond ik jammer want het was heel fijn bij haar!
ik praat ook veel met mijn ouder, dat helpt soms, maar soms ook niet.

groetjes Janne

Selena
10 dagen geleden

Lieve Janne, Wat super goed van jou dat je hier je je vraag stelt, voelt dat al een beetje als een opluchting voor jou? Ik begrijp ontzettend goed dat het lastig is als je ouders net gescheiden zijn. Toen mijn ouders net gescheiden waren vond ik dit ook super moeilijk en ik dacht altijd dat er nooit een moment ging komen dat dat gevoel minder zou worden. Nu ik wat ouder ben kan ik hier al op een heel andere manier op terug kijken, dus ik weet zeker dat dat bij jou ook beter gaat worden. Ik snap ook heel… Lees verder »

Evelien
11 dagen geleden

Lieve Janne, Wat superdapper dat jij je vraag stelt op het forum! Ik kan me voorstellen dat je nu in een moeilijke tijd zit. Je vertelt dat jouw ouders net zijn gescheidem en dat je het daar moeilijk mee hebt. Dat herken ik super erg! Toen mijn ouders gingen scheiden, was ik 8. Ik vond het heel moeilijk dat alles ging veranderen en was daardoor vaak verdrietig en boos. Dat was niet leuk voor mij en voor de anderen om mij heen. Na een tijdje merkte ik dat ik behoefte had om met iemand te praten. Dat heb ik toen… Lees verder »

Iris
12 dagen geleden

Lieve Janne, Wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en dapper dat jij dit met ons wilt delen! Dankjewel daarvoor. Wat vervelend voor jou dat jouw ouders net zijn gescheiden en het corona virus die situatie nu nog eens moeilijker maakt. Ik snap heel goed dat dit een lastige situatie voor jou is! Ik was ook 9 jaar oud toen mijn ouders gingen scheiden. Ik herinner mij dat ik dit ook heel erg moeilijk vond. Het is ook niet niks waar je ineens mee moet omgaan. Door het corona virus zie je misschien ook minder vrienden… Lees verder »