Linthe (13 jaar) in

met een zware tas naar school.

hoi,
mijn ouders zijn gescheiden, al heel lang geleden, toen ik 3 was. me vader heeft een nieuwe vrouw getrouwd en een kind gekregen met haar, ik vind mijn stiefmoeder en halfzusje heel erg lief. mijn moeder is ook getrouwd met een man en heeft ook een kind gekregen.(mijn halfbroetje, ook een lieverdje). Maar sinds een jaar zijn zij ook weer gescheiden en nu heeft me moeder weer een nieuwe vriend, maar die vriend is de vader van mijn beste vriendin, best wel lastig maar toch ook weer heel leuk.

maar nu, ik ben om het weekend bij me vader en alle door de weekse dagen bij me moeder, maar als ik naar me vader ga neem ik altijd kleren, gadges, enz mee naar hem omdat ik alle spullen bij me moeder heb. maar als ik maandag naar school moet, van een weekend bij hem, moet ik mijn hele zware tas meenemen naar school, ik ga altijd met de bus naar school. ik wilde dat het anders kon, naar school met een zware tas!

groetjes Linthe

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Lieve Linthe, dat is echt heel lastig met een zware tas naar school gaan maar miss kan je regelen (vragen) of je vader of je moeder die tas naar je vader brengt of je vader die tas naar je moeder brengt, weetje, dit is een tip hoor ik weet niet of het helpt maar als ik jouw was geweest had ik het wel gevraagt. verder nog succes!

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Lieve Linthe, Wat ontzettend lastig om elke keer weer met een zware tas naar school te moeten. Dat is ook helemaal niet handig!! Heb je het al met je ouders besproken? Misschien kunnen zij namelijk ook wel meedenken met jou. Ze beseffen zich misschien niet eens hoe vervelend het voor jou is, dus het is altijd goed om dat aan hen te zeggen. Ik weet niet hoe het contact tussen je ouders is, maar misschien dat je vader of moeder wel de spullen kunnen brengen of halen? Want als ze je naar school brengen, loop je nog met die zware… Lees verder »

Tara
Tara
9 jaren geleden

vader/vervanging brengt Linthe op maandag naar school en moeder/ vervanging haalt haar op | scheiding belast kind #ouderschap