Jamil (11) in

Naar de Raad voor de Kinderbescherming

HELPPP!!! Ik heb morgen een afspraak met de raad van de kinderbescherming. het is voor een onderzoek. bij wie ik moet gaan wonen voor vast. maar ik wil bij mijn vader wonen. wat voor vragen stellen ze? en kan het mis gaan of zo dat ik dan toch bij mijn moeder moet wonen>?
ik moet het snel weten wat voor vragen ze stellen want ik hoor het nu pas dat ik en mijn broertje er morgen heen moeten.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolien
1 maand geleden

Hey Jamil, Wat goed dat je het Forum hebt gevonden en hier je vraag stelt! Wat vervelend dat je pas 1 dag vantevoren hoort dat je morgen naar de Raad van de Kinderbescherming moet! Ik heb hier zelf geen ervaring mee, maar ik ken wel iemand die er ervaring mee heeft dus daarom weet ik wel een beetje wat voor vragen ze vaak stellen. Ze willen graag weten waar jij je het fijnst/veiligst voelt. Ze zullen dus dingen gaan vragen zoals waar/wanneer jij je fijn voelt, wat je misschien moeilijk vindt en wat je anders zou willen. Ze zullen waarschijnlijk… Lees verder »

Kristel
1 maand geleden

Lieve Jamil, Wat goed dat je de weg naar het forum hebt gevonden. Ik snap heel goed dat je deze vragen hebt en dat je het lastig vindt om morgen naar de raad te gaan als je niet weet hoe het er aan toe gaat. Wat misschien voor jou een fijne tip is om alvast een brief te schrijven naar de raad met jou gevoel erin. Doe alsof het naar iemand is die je kent en zeg erin wat je wil zeggen. Dit kan een fijne houvast zijn voor als je even niet weet hoe je iets moet zeggen morgen.… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by Kristel
Villa Pinedo
1 maand geleden

Lieve Jamil, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je morgen een afspraak hebt bij de Raad voor de Kinderbescherming. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je misschien in de tussentijd iets… Lees verder »