Anja (6) in

Moet ik liegen voor papa?

Mijn papa neemt mij soms mee naar zijn vriendin. Mama kent papa’s vriendin ook. Dan slaap ik daar. Papa zegt dan dat ik tegen mama moet zeggen dat ik thuis slaap. Maar dan ben ik aan het liegen. Ik vind dat heel spannend. Moet ik liegen?Mag ik het ook tegen mama zeggen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
17 dagen geleden

Hey Anja, Wat goed dat je deze vraag hier stelt. Wat lijkt het mij vervelend dat je in die situatie bent gezet. Ik kan me voorstellen dat je niet tegen mama wilt liegen maar je ook papa een plezier wilt doen. Maar het is goed om te weten, hoe lastig het ook is, dat je moet doen wat jij wilt en wat voor jou goed voelt. Ik heb tijdens de scheiding van mijn ouders ook wel eens het gevoel gehad dat ik tussen ze in stond en dat vond ik geen fijne situatie. Wat mij toen heeft geholpen is door… Lees verder »

Roos
26 dagen geleden

Hallo Anja ik heb het zelfde mijn pa zegt ook altijd zo van ja zeg maar tegen mama nee ik sliep gewoon in mijn ijge bed maar ik vertel het wel echt aan mijn moeder dat zou jij ook doen hoor! Dan voel je je goed

Kirsten
26 dagen geleden

Lieve Anja, Oei lastige vraag. Ik kan mij voorstellen dat het voor jou heel raar voelt om iets achter te houden of te liegen tegen je moeder. Wat ik deed, was altijd de vraag vermijden en als de vraag toch ter sprake kwam eerlijk antwoorden. Maar dat maakte mij wel altijd zenuwachtig. Wat ik mijzelf nu zou vertellen is: Tegen je vader zeggen, dat jij niet gaat liegen tegen je moeder en dat je dat ook niet tegen hem zou doen. Durf je dat? Dan is het geen geheim meer en maakt het niet uit of je het wel of… Lees verder »