Esmee (13) in

Moeite met wisselen

Ik vind het best moeilijk gescheiden ouders omdat je de hele tijd open neer moet en als je iets vergeten bent je lader of iets anders dan moet je weer terug ben ik de enige met dit probleem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
1 jaar geleden

Hey Esmee, Je bent zeker niet de enige! Ik vond het wisselen ook best moeilijk. Niet alleen qua spullen, maar ook omdat mijn ouders allebei heel anders zijn. Dus ik moest mij dan ook aanpassen voor mijn gevoel, afhankelijk van waar ik was. Maar ook het sjouwen met spullen vond ik heel vervelend. Met name op dagen dat ik bijvoorbeeld eerst naar school moest, of als dingen werden gecombineerd met het wisselen van ouder. Dan liep ik met schoolspullen en slaapspullen.. Ik had bij mijn vader wel een pyjama liggen, en een tandenborstel, maar dingen als mijn make-up, kleding en… Lees verder »

lisha
1 jaar geleden

ik heb het zo vaak

Jorik
1 jaar geleden

Nee hoor, heb ik ook.

Marleen
1 jaar geleden

Hey Esmee, wat vervelend dat jij het wisselen tussen jouw ouders als moeizaam ervaart! Ik vond ook altijd irritant en was angstig dat ik weer wat vergeten was. Het heeft mij geholpen om een paar standaard dingen (oplader, wat kleren, een aantal favoriete boeken) bij allebei te hebben. Daarnaast had ik al mijn werkstukken voor school op Google drive staan, dan maakte het niet uit waar ik was om toch te kunnen werken. Ik heb ook standaard lijstjes voor als ik een weekend ergens anders naar toe ga. Nog steeds vergeet ik wel eens wat , maar wel minder. En… Lees verder »