Nina (12) in

Moeite met de wisselingen

Hoiii, mijn ouders zijn al 6 jaar gescheiden of zoiets, maar ik blijf de wisseling moeilijk vinden.. vooral omdat het niet de zelfde slaapkamers zijn.
ik heb altijd als ik bij me moeder ben dat ik niet naar me vader wil..
ik ben het nog steeds niet gewend die wisselingen.. natuurlijk wel een beetje maar nog steeds niet veel. Ik vind het best wel irritant want ik heb dan ook vaak dat ik dan bij de een te weinig kleren heb en dan bij de ander juist veel.. of dat ik dan precies weer dat ene vergeet…. ik zou het ook zo fijner en makkelijker vinden als mijn ouders bij elkaar waren.. maar ja daar is helaas niks aan te doen. ik zou wel graag willen dat ik veel minder moeite zou hebben met de wisselingen.. duuus hebben jullie tips? 🙂

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
3 dagen geleden

hoi, ik heb ook moeite met de wisselingen
het helpt me om iets van mijn mama bij mijn papa en andersom.
dan heb ik het gevoel dat ze bij me zijn. het werkt ook om aan iets leuk te denken dat eraan komt bij de wissel

Linn
6 dagen geleden

Hooiiiiii, Ik heb ook gescheiden ouders en heb ook altijd moeite met het wisselen. (Mijn ouders zijn al sinds ik 1.5jaar ben gescheiden en ben bijna 12). Wat ik altijd fijn vond was mijn knuffel. Ik had precies dezelfde bij de 1 en bij de ander. Ook had ik mijn kamer zo fijn en leuk mogelijk gemaakt op de manier dat ik me daar veilig en thuis voel. Ook had ik ik bijvoorbeeld bij me vader een foto van me moeder staat en bij me moeder juist een foto van me vader. Ik hoop dat dit misschien een beetje helpt!… Lees verder »

Moon
6 dagen geleden

Misschien kan je met je vader en/of moeder een keer afspreken dat je dan je kleding indeelt. of de dag voordat je vertrekt een tas Pakken en daar al je kleding en spullen in doen die je mee moet nemen. Of je maakt een notitie n schrijft daar alles in dat je moet meenemen. dat doe ik dan want ik zit ook altijd met het zelfde probleem.
groetjes Moon =) Ik hoop dat het allemaal lukt <3

Rikky
7 dagen geleden

Hi lieve Nina, Wat vervelend dat je nog steeds zo’n last hebt van de wisselingen maar wel fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden want ik heb toevallig hetzelfde meegemaakt dus ik kan je zeker wat tips geven! Ik vond de kamer bij mijn moeder altijd fijner, want die was gezelliger en groter. Ik heb dat toen aan mijn vader verteld en toen zijn we samen naar de kringloop en andere winkeltjes gegaan en wat leuke spulletjes gaan kopen om mijn kamer daar gezelliger te maken 🙂 (kussentjes, dekentjes, mandjes, fotolijstjes, vloerkleed) Ook hielp het heel erg om lijstjes bij… Lees verder »