Djordy (12) in

Moeite met de nieuwe partner van mijn vader

Ik kijk erg op om iedere keer naar mijn vader te gaan omdat zijn nieuwe partner zich overal mee bemoeit en vaak zelfs dingen overneemt die mijn vader hoort op te lossen. Ik vind haar echt niet een fijn persoon. Ze haalt ook altijd mijn moeder onderuit. Haalt foto’s van mijn moeder van sociaal media en deelt dat weer door met andere. Ik zou graag de dagen anders willen maar weet ook niet hoe ik dit moet doen. Mijn moeder zegt de kinder rechter. Maar hoe kom ik bij zo’n iemand.

Djordy

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anique
9 maanden geleden

Hey Djordy, Dankjewel voor je berichtje, super goed dat je het forum hebt gevonden! Wat vervelend om te horen dat je er tegenop kijkt om naar je vader te gaan. Ik begrijp heel goed hoe je je voelt, want ik vond het ook heel lastig toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg na de scheiding. Bij mij gebeurden er ook wel eens dingen wat ik nogal vervelend vond en ik wist niet goed wat ik daarmee moest, aangezien ik er (voor mijn gevoel) niet met iemand over kon praten. Op gegeven moment merkte ik dat het me zo erg dwars… Lees verder »

Kevin
9 maanden geleden

Hoi Djordy, Welkom bij Villa Pinedo! Wat goed dat je de weg naar ons hebt weten te vinden en dat je jouw vraag met ons durft te delen. Heel dapper! Vervelend om te lezen dat je op dit moment niet graag naar je vader gaat omdat je het met zijn nieuwe partner niet goed kunt vinden. Dat is voor mij heel herkenbaar, dus ik wil graag met je meedenken! Mijn vader heeft ook een aantal keer een nieuwe partner gehad en dat was voor mij heel erg wennen! Niet alleen omdat er dan een nieuwe vrouw in huis was als… Lees verder »