Mia (7) in

Moeite met afscheid nemen

Ik heb heel veel moeite met het afscheid nemen van mijn moeder op de wisseldag als ik van mama naar papa ga. Ik word heel verdrietig als ik afscheid moet nemen van mama. Ik ben bang dat ik haar niet meer ga zien. Hebben jullie tips voor mij hoe ik hier mee om kan gaan.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liselot
1 dag geleden

Hey Mia! Wat goed van je dat je hier je vraag stelt, hopelijk kan ik je een beetje helpen met je probleem. Je schrijft dat je het heel erg verdrietig vindt om afscheid te moeten nemen van je mama als je naar je papa moet. Dat is niet fijn, maar het is ook niet gek dat je je zo voelt! Ik voelde me precies zo toen mijn papa en mama gingen scheiden. Ik miste mijn mama ook heel erg, en daardoor wilde ik soms ook liever niet naar mijn papa. En dat is een heel vervelend gevoel. Wat mijn hielp… Lees verder »

Gigi
3 dagen geleden

He mia. Ik had in het begin ook het zelfde ik nam altijd een foto mee van me moeder en als ik haar miste of me slecht voelde keek ik naar die foto en ging ik er tegen praten en spraak berichten luisteren en elka avond mer haar bellen

Adinda
17 dagen geleden

Lieve Mia, Wat dapper van je dat je een vraag hebt gesteld op het forum! En wat een vervelend gevoel 🙁 Ik woon nu op mezelf en ik heb soms ook dat ik m’n mama of papa heel erg mis als ik ze een tijdje niet heb gezien, dus ik snap je gevoel! Wat mij heel erg helpt als ik een van m’n ouders mis, is om ze even te bellen. In m’n kamer heb ik ook wat spullen staan die ik van m’n papa en mama heb gekregen. Misschien kan jij dat ook doen? Zou je je mama kunnen… Lees verder »

Mia
Mia
15 dagen geleden
Reply to  Adinda

Goed dat je het hebt verteld ik ga kijken of ik er iets aan heb maar ik vind het wel heel spannend om te zeggen want ik denk dat mijn vader het niet goed vindt