Esmee (11) in

Moeilijk mee

Mijn ouders zijn een jaar gescheiden en ik heb het er maar moeilijk mee. Mijn moeder heeft heel lang geheim gehouden dat ze een nieuwe vriend had toen mijn vader erachter is gekomen heeft hij hem in elkaar geslagen. En heb daardoor zelfmoord nijgingen gehad en ben al heel vaak naar een psycholoog geweest.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
3 dagen geleden

Hoi lieve Esmee,  Ik vind je verhaal heftig om te lezen, maar ik ben blij dat je je verhaal hier kwijt durft. Het lijkt me zwaar en ik snap dat je het er moeilijk mee hebt.  Ik vond het zelf ook heel moeilijk om om te gaan met alle veranderingen en ingewikkelde dingen die bij een scheiding kunnen gebeuren. Ik lees dat je daar al voor naar een psycholoog gaat, dat kan al heel fijn zijn. Zijn er nog andere dingen die jou helpen om overal mee om te gaan? Bijvoorbeeld sporten of iets creatiefs doen zoals schilderen.  Ik heb… Lees verder »

Jaimy
4 dagen geleden

Haii lieve Esmee, Ten eerste super goed dat je op ons forum schrijft. Het is ontzettend moedig dat je met zo’n heftig verhaal, toch hier bent gekomen! Het is een lastige situatie. Je moeder is weer opnieuw gelukkig, maar met een andere man dan je vader. Dit kan voor iedereen heel lastig zijn. Zelfs voor je vader. Het is ook lastig voor je moeder om te vertellen dat ze iemand nieuw heeft. Zelf vond ik het altijd lastig als mijn vader een nieuwe vriendin had. Hij heeft er door de jaren heen veel gehad achter elkaar. Ik begon dan net… Lees verder »

Kristel
4 dagen geleden

Hoi Esmee, Wat fijn dat jij de weg naar het forum gevonden hebt. Wat een super heftig verhaal, mag ik er vragen over stellen? Was je er zelf bij toen je vader de vriend van je moeder in elkaar geslagen heeft? Ik weet niet hoe de band nu met je ouders is maar dit lijkt mij een moeilijke situatie. Ik heb zelf ook altijd gedacht dat mijn moeder al langer met haar vriend samen was dan dat ze zei. Hier had ik het ook moeilijk mee, ken jij dit ook of heb je vooral de boosheid van je vader meegemaakt?… Lees verder »