() in

Moeilijk contact

Heyy,
Het is nu ongeveer 2 jaar geleden dat mijn ouders zijn gescheiden, omdat mijn vader is vreemd gegaan. Mijn ouders wilden toch eerst co-ouderschap gaan doen, maar dat is uiteindelijk een vechtscheiding geworden. Mijn vader heeft mijn moeder een keer op de grond gegooid waardoor ze een gat in haar hoofd kreeg en naar het ziekenhuis moest. Gelukkig was ik daar niet bij.
Hebben jullie ook zo’n situatie gehad waarin de ene ouder de andere sloeg of schopte of zo?
Nu is de rust dus wel weer een beetje teruggekeerd maar soms zijn er momenten dat ik geluiden hoor die ik niet kan plaatsen, en dan denk ik direct dat het mis is. Terwijl het eigenlijk niets bijzonders was. Herkennen jullie dat?
Met mijn vader en mij gaat het echt niet goed. Ik zie hem een keer per week een uurtje op het strand en voor de rest zoekt hij geen contact via Whatsapp. Dat heb ik meerdere keren tegen hem gezegd, maar hij ontkent echt altijd. Hij vind het vervelend dat ik niet naar zijn huis wil komen, maar dat komt omdat hij vaak gelogen of verzwegen heeft en onze band zo slecht is dat ik geen zin heb om bij hem en zijn vriendin te wonen of langs te komen. In een van onze laatste contacten werd hij echt heel boos, hij zij dat hij “helemaal klaar met dat ** was” en zo, dat deed me echt pijn. Afgelopen woensdag heb ik hem voor het eerst na dat gesprek weer gezien, en hij heeft er niets meer over gezegd. Dat zit me dwars. Het zit me ook dwars dat ons contact zo moeilijk gaat. Iemand tips?
Liefs, Noa

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments