Guusje (7) in

Moeder missen

Ik mis mijn moeder als ik ga slapen. Als in bij mijn vader ben kan ik niet naar mijn moeder toe en dat vind ik heel lastig. Want ik mis haar heel erg dan. En dat vind ik helemaal niet leuk. Ik wil dat het weg is, maar dat lukt niet. Hoe moet ik dat doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Gwyneth
20 dagen geleden

Hoi Guusje, je stelt een hele goede vraag! Op het forum komen er vaker vragen over dit onderwerp, je bent dus echt niet de enige. Het is heel normaal dat je je moeder mist. Als kind had ik er ook last van dat ik mijn vader of moeder moest missen als ik bij de ander was, zelfs nu kan ik daar nog weleens last van hebben! Heb je het weleens met je vader hierover gehad? Of met je moeder? Misschien is het mogelijk dat je op bezoek gaat bij je moeder als je bij je vader bent. Ik snap het… Lees verder »

Pien
20 dagen geleden

Lieve Guusje, wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden. Wat een bekende situatie, waar jij je in bevindt. Ik miste mijn moeder altijd super erg als ik bij papa sliep. Wat mij altijd een beetje hielp was een foto van mama meenemen of een t-shirt van haar (met haar geur). Wat mij ook heeft geholpen is het praten met papa en mama hierover, en ik heb gevraagd of ik dan als ik bij papa was, mama mocht face-timen (videobellen). Hierdoor kon ik mama dan even zien voor het slapengaan en kon ik even met haar kletsen.… Lees verder »

Isabelle
20 dagen geleden

Hoi Guusje, wat vervelend dat jij je mama mist als je bij je papa slaapt. Ik miste mama vroeger ook heel vaak als ik ging slapen bij papa. Wat ik dan deed was op mijn knuffel parfum van mama spuiten, zodat ik haar rook als ik ging slapen. Misschien helpt dat. Liefs,
Isabelle