Noa (11 jaar) in

M’n ouders hebben het goed gedaan

mijn ouders zijn al 6 jaar gescheiden maar had er een jaar geleden echt pas last van toen ging ik naar een kinder coach en me beste vriend me half broer van 20 dat heeft heel geholpen vooral me broer die was er altijd voor me me ouders hebben het ook heel goed gedaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lieve
28 dagen geleden

Hoi hoi, wat fijn om te horen dat jouw ouders het zo goed hebben gedaan Noa! Ook zulke positieve verhalen over gescheiden ouders mogen hier natuurlijk verteld worden (-:

En wat fijn dat je er met verschillende mensen over hebt kunnen praten, dat moet vast een opluchting zijn geweest. Dat vond ik in ieder geval wel toen ik er over ging praten met anderen in mijn omgeving! Weet ook dat je altijd welkom bent om hier je hart te luchten bij Villa Pinedo als er iets is wat je dwars zit.

Veel liefs!!

Iris
1 maand geleden

Hee Noa, Fijn om te horen dat het nu beter gaat! Ik kreeg zelf ook pas wat later last van de scheiding. Mijn ouders maakten veel ruzie en nu spreken elkaar al een aantal jaar helemaal niet meer. Ik praatte veel met mijn beste vriendin daarover. Zij had ook gescheiden ouders. Praten lucht op, herken jij dat? Wat goed dat jij naar een kindercoach bent geweest en met je halfbroer kan praten. En ik ben heel blij om te horen dat jouw ouders het zo goed doen! Ik hoop voor jou dat dat zo blijft. Laat gerust nog eens berichtjes… Lees verder »