hadassah (11) in

Missen vader

Ik vind het heel lastig dat mijn zus soms heel erg mijn vader mist en ik kan daar niet goed mee omgaan want we zijn heel weinig bij mijn vader ik zelf word er ook niet beter op.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
13 dagen geleden

Hoi lieve Hadassah, Allereerst wil ik zeggen dat ik het knap van je vindt dat advies vraagt op ons forum. Hopelijk kunnen wij je een beetje helpen! Het lijkt me een lastige situatie waarin je zit, hoe ga je daar op dit moment zelf mee om? Hoe vaak zie je je vader nu? Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 jaar oud was en ik ging om de twee weken een weekend naar mijn vader. Ik miste hem in het begin ook super erg omdat ik naast de weekenden niets van hem hoorde. Hoe gaat dat bij jou? Hebben jij… Lees verder »

Kevin
17 dagen geleden

Hoi Hadassah, Welkom op het forum van Villa Pinedo. Wat fijn dat je jouw vraag met ons wilt delen. Bedoel je dat jouw zus haar vader mist en dat tegen jou vertelt? En dat jij hem ook mist, maar niet goed weet hoe je je zus kunt helpen? Of is de situatie anders? En wil je meer bij je vader zijn of vind je de situatie goed zoals het nu is? Ik kan me goed voorstellen dat je je andere ouder wat vaker wil zien. Bij mij hadden mijn ouders gekozen wanneer ik bij welke ouder woonde, daar had ik… Lees verder »