jade (10) in

Missen papa/mama

Hallo,
hoe doen jullie dat als je je papa of mama mist.
ik vindt het heel lastig.
wie heeft dat ook?
liefs Jade.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
lette
4 maanden geleden

hoi jade ik heb het ook maar wat ik dan meestal doe is aan een mooie herinnering denken. groetjes lette

jade
2 maanden geleden
Reply to  lette

dank je

Lette
4 maanden geleden

Hoi Jade hoe doe jij het als je je je moeder of vader mist?

Elien
4 maanden geleden

Lieve Jade Wat leuk dat je ons forum hebt gevonden en wat goed dat je jouw vraag met ons wilt delen. Wat vervelend voor je dat je ze zo hard mist. Als ik 1 van mijn ouders miste dan belde ik ze of gingen we facetimen. Maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Mijn broertje hield vroeger een dagboek bij waarin hij alle leuke dingen die hij had gedaan in opschrijvde zodat hij ze later ook aan mama of papa kon vertellen. Je kan ook altijd een leuke tekening of brief schrijven en je brief via de post opsturen naar mama… Lees verder »

Saar
Saar
4 maanden geleden

hoi ik snap je heb ik ook maar ik FaceTime heel veel en ik draag vaak mijn moeders trui

jade
4 maanden geleden

ik bedoel negen

jade
4 maanden geleden

ik was ook tien bijna een jaar geleden

Annika
4 maanden geleden

Hey lieve Jade, Wat een mooie naam heb je zeg! Fijn dat je het forum van villa pinedo hebt gevonden om je vraag te stellen! Toen mijn ouders zijn gescheiden miste ik mijn moeder of vader ook vaak wanneer ik bij de andere ouder was, dus ik snap goed dat je je papa of mama soms mist. Wat mij toen heel erg heeft geholpen is om ze eventjes op te bellen en gezellig te kletsen. Inmiddels woon ik op mezelf, maar mis ik mijn ouders nog steeds wel eens als ik ze lange tijd niet zie of spreek. Vaak stuur… Lees verder »

Iris
4 maanden geleden

Lieve Jade, Wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en wat dapper van jou dat je hier jouw vraag met ons wilt delen. Dankjewel daar voor! Wat moet het vervelend voor je zijn dat jij je papa of mama moet missen. Ik kan heel goed begrijpen dat je het lastig vindt. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 jaar oud was. Ik bleef toen bij mijn moeder wonen en ik zag mijn vader af en toe. Ik miste hem heel erg. Mijn papa was normaal gesproken altijd in huis of in de buurt en ineens moest… Lees verder »