Paagwea (11) in

Missen andere ouder

hoi, ik ben soms bij mijn vader en soms bij mijn moeder. ik heb vaak het probleem dat ik mijn moeder mis als ik bij mijn vader ben en mijn vader mis als ik bij mijn moeder ben.
hebben jullie dat ook??

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MelissaJoëlle Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Melissa

Hey lieve Paagwea, Wat goed dat je ons hebt gevonden en wat knap dat jij je vraag hier op het forum stelt! In het bericht lees ik dat je de ene ouder mist wanneer je bij de ander bent. Ik kan me heel goed voorstellen dat je je moeder mist wanneer je bij je vader bent en andersom. Ik heb hier in het begin van de scheiding ook last van gehad. Mijn ouders ging scheiden toen ik 12 was. Ik moest toen in twee huizen gaan wonen en dat vond ik best moeilijk, omdat ik dan mijn vader en moeder… Lees verder »

Joëlle

Hoihoi! Wat goed dat je deze vraag bij Villa Pinedo stelt! Toen ik jouw leeftijd had waren mijn ouders net gescheiden. Ik ging met mijn vader mee in de weekenden en was doordeweeks bij mijn moeder. Mijn ouders woonden toen ook tijdelijk best ver uit elkaar. Het was minstens een uur rijden met de auto. Jouw vraag is voor mij heel herkenbaar. Vroeger miste ik mijn ouders ook altijd als ik bij de ander was. Whatsapp en Face Time was er toen nog niet. Wel deed ik mijn ouders regelmatig bellen of een sms’je sturen. Dan miste ik ze wat… Lees verder »