Cor (9) in

Minder ruzie

Kan ik ervoor zorgen dat mijn ouders minder ruzie maken en is het erg als mijn ouders ruzie maken ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elke
18 dagen geleden

Hallo Cor, Ik snap je vraag en wat goed dat je deze stelt. Zelf heb ik ook heel lang rond gelopen met deze vraag toen ik jou leeftijd had. Ik werd er ook snel verdrietig van en kon er niet van slapen. Ik heb zelf het aangegeven aan mijn ouders dat ik die ruzie’s mee krijg en dat ik dat niet prettig vind. Ik kan me voorstellen dat dit erg spannend is om te vertellen alleen het heeft bij mij wel geholpen. Achteraf bleek het dat mijn ouders het soms niet eens doorhadden dat ik het meekreeg, daarom ben ik… Lees verder »

Willem
22 dagen geleden

Hoi Cor, Wat een goede vraag! Mijn ouders maakte ook vaak ruzie. Vooral net voordat ze gingen scheiden en ook nog wel daarna. Ik vond dit altijd echt verschrikkelijk, omdat ze ook echt gingen schreeuwen en schelden. Daar werd ik enorm verdrietig van. Ik kan mij voorstellen dat jij dat ook hebt. Het is alleen niet jouw taak om ervoor te zorgen dat je ouders minder ruzie maken. Je ouders moeten dat echt zelf oplossen. Is het erg als je ouders ruzie maken? Nee dat doen mensen nou eenmaal. Dat hoort bij het leven. Maar het is voor jou en… Lees verder »

Michelle
23 dagen geleden

Lieve Cor, Wat dapper dat je je vraag durft te stellen op het forum. Je vraagt of je ervoor kan zorgen of je ouders minder ruzie maken, vervelend hè als je ouders ruzie hebben.. Het is niet jouw taak om ervoor te zorgen dat papa en mama geen ruzie meer hebben, ook al voelt dat misschien wel zo. Misschien heb je iets aan dit filmpje: https://www.villapinedo.nl/blog/filmpjes/animatie-niet-jouw-taak/ Ik vond het ook altijd heel erg lastig als mijn ouders ruzie hadden, ik wilde er dan ook graag voor zorgen dat dit stopte maar eigenlijk stond ik daar helemaal buiten. Het was iets… Lees verder »