Maud (14) in

Minder naar papa

mijn ouders zijn nu al best lang gescheiden, ik gok zon 6 jaar.
eerst bepaalden mijn ouders waar ik was door de week en in het weekend omdat ik nog zo jong was. nu sinds 2/3 jaar hebben we dat samen bepaald. elke dinsdag avond ben ik bij mijn vader ik ga dan om half 6 naar hem toe en dan ga ik de volgende ochtend vanaf papa naar school, als ik uit school kom ga ik naar mama. ook ben ik om het weekend bij mijn vader. de rest van de dagen ben ik bij mijn moeder. maar ik heb nu door dat ik het minder fijn vind om naar mijn vader te gaan omdat ik daar niet goed kan leren. ik doe nu 3havo en ik moet heel veel leren, en dit kan ik niet bij mijn vader. ik heb lang zitten denken en dacht dat het misschien goed was minder naar papa te gaan, maar ik weet niet wat slim is om bijv de dinsdag niet meer naar papa te gaan of de weekenden niet meer. ik heb dit nog niet met mijn ouders besproken omdat ik eerst advies wou van een buitenstaander. zou iemand mij hier mee kunnen helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
7 maanden geleden

Hoi Maud, Wat goed dat je dit forum hebt gevonden om je vraag op te stellen! Ik kan goed begrijpen dat je op een bepaalde plek beter kan leren. Zo leer ik toevallig ook liever bij mijn moeder dan bij mijn vader, omdat ik bij mijn vader sneller afgeleid raak. Dit omdat ik op de slaapkamer bij mijn vader niet echt een fijne plek heb met al mijn schoolspullen en een bureau. Dit heb ik bij mijn moeder wel. In je bericht vertel je dat je wacht met je verhaal vertellen aan je ouders, omdat je eerst advies wilt van… Lees verder »

Tom
7 maanden geleden

Hoi! Als eerst wil ik zeggen wat goed het is dat je deze vraag op het forum stelt. Je geeft aan dat je het moeilijk vind om bij je vader te leren. Mijn ouders zijn ook al lang gescheiden en ik ga ook om het weekend naar mijn vader toe. Omdat hij in een klein appartement woont heb ik daar ook niet veel kunnen leren. Natuurlijk is leren belangrijk maar het is ook belangrijk en leuk om je vader te blijven zien, dus ik snap je dilemma goed. Ook al is het misschien moeilijk lijkt het mij toch het best… Lees verder »