Quinkie (12) in

Mijn vader wordt steeds boos

Mijn ouder maken de hele tijd ruzie. In ieder geval, vgm trekt mijn vader de hele tijd conclusies over mijn moeder. Want mijn moeder heeft het uitgemaakt. En er is een keer gezegd door een vriend van mijn vader dat mijn vader had geslapen met de ex van een vriend. Dat had een andere vriend gezegd tegen mijn moeder. En dat geloofde ze vgm wel. En nu blijft mijn vader daar boos om. En gisteravond toen ik moest gaan slapen hoorde ik ze praten. Iets van dat mijn moeder mijn vader alles wou afnemen, En dat de rechter dat ook wel zou in zien. En nu ben ik bang dat ik mijn moeder minder mag zien. En dat wil ik niet. En ik kan nu veel minder opletten tijdens school, de mentor zei ook dat ik het niet ga redden op dit niveau. En ik weet nu niet wat ik moet doen. Ik kan miss wel een buddy proberen. Maar ik ben bang dat mijn moeder of vader er achter komt en dat ze dan boos worden. Want mijn vader word steeds boos. Vanaf het moment dat ik hem zie doe ik wel al iets fout. Dus als iemand tips heeft, zouden die heel erg welkom zijn. <3 🙂 🙁 Groetjes Quinkie.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
6 dagen geleden

Lieve Quinkie, Wat goed dat je je verhaal op het forum gezet en wat lijkt me deze situatie vervelend zeg. Als ik het goed lees zijn je ouders al uit elkaar gegaan, maar hebben ze nu nog steeds ruzie en merk je ook dat jij hier last van hebt. Mijn ouders hebben nooit echt ruzie met elkaar gemaakt toen ze waren gescheiden, maar als ze samen waren om mij bijvoorbeeld naar de ander te brengen hing er altijd wel een heel vervelend sfeertje. Je schrijft dat je je moeder ook hebt horen zeggen dat ze naar de rechter gaat en… Lees verder »

Kenza
6 dagen geleden

Hee Quinkie, Wat goed dat je hier op het forum je vraag stelt!! Ik snap heel goed dat het lastig is dat je ouders veel ruzie maken en dat je het gevoel hebt dat je vader steeds boos wordt.  Toen mijn ouders gingen scheiden hoorde soms ook slechte verhalen en hadden zij ook ruzie, dus ik herken wat je zegt. Bij mij heeft het geholpen om met mijn ouders allebei apart te praten. Heb jij dit ook geprobeerd? Het is vaak niet hun bedoeling om boos tegen jou te doen en door erover te praten kunnen ze meer rekening met… Lees verder »

Rosalie
8 dagen geleden

Hey Quinkie, Hé wat vervelend om te horen dat het nu zo thuis gaat en dat je het gesprek van je ouders gehoord hebt. Is het misschien een idee om met mama te gaan praten? Dat je bang bent dat je van papa minder vaak naar haar mag toe komen. Dan is het ook handig dat je verteld dat je een gesprek hebt gehad met je mentor en dat, dat niet zo goed ging. Zo kunnen ze je helpen en kun je je zorgen kwijt. Mijn ouders maakte helaas ook nog steeds ruzie toen ze uit elkaar waren. Ze zeiden… Lees verder »