Rowna (10) in

Mijn vader wordt boos

Ik denk er de hele tijd aan als ik iets bij mijn vader doe wordt hij boos haat hij schreeuwen heeft/hebben jullie daar ook last van of last van gehad?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
1 maand geleden

Hey Rowna, Ik vind het heel knap dat je op dit forum je vraag hebt gesteld! ❤️ Wat stom voor je dat je vader boos op je wordt en gaat schreeuwen. Ik lees dat je daardoor veel nadenkt of je vader boos op je gaat worden. Dat vind ik erg verdrietig. Ik kan mij voorstellen dat je erg schrikt van je vader als hij boos is en schreeuwt. En dat je dat liever niet wilt. Dat snap ik! Toen ik jonger was, werden mijn ouders ook weleens heel boos. Als ik bijvoorbeeld mijn glas met drinken omgooide, sloegen zij hard… Lees verder »

Fabiënne
1 maand geleden

Hoi Rowna, Fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en je vraag hier stelt! Maar wat vervelend voor je dat je hier mee zit zeg… Word hij echt vaak boos en gaat hij schreeuwen of heb jij vooral het gevoel dat hij dat gaat doen? Dat begreep ik niet helemaal uit je vraag. Maar hoe dan ook, boos worden en schreeuwen is vervelend en vooral als het jou een onveilig of onprettig gevoel geeft. Het is belangrijk dat jij je als kind fijn en veilig voelt bij je vader, en dat je weet dat jij ook wel eens een fout… Lees verder »