anoniem (14 jaar) in

Mijn vader wil weg bij mijn moeder.

Mijn vader wil weg bij mijn moeder maar hij weet het nog niet zeker. Hij heeft het ook nog niet aan me moeder vertelt. Ik wil niet niet dat ze uit elkaar gaan. Maar ik weet niet zo goed hoe ik dat duidelijk moet zeggen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marleen
Anne Marleen
9 jaren geleden

Hoi meisje van 14,

Het is al een tijd geleden dat je dit berichtje hebt geplaatst. Ik vroeg me af hoe het is afgelopen? Heb je nog duidelijk kunnen zeggen wat je er van vind? En is het voor jou ook duidelijk geworden waarom je vader wil scheiden? Het is inderdaad niet zoals het hoort en je vader zet je nu tussen je ouders in. Ik hoop dat het goed met je gaat!

Groetjes, Anne-Marleen

J. Aalders
J. Aalders
9 jaren geleden

Ieder kind wil dat de ouders bij elkaar zullen blijven meisje. Maar helaas lukt dat niet altijd.Maar dat vader jou er nu eigenlijk mee laat zitten , zonder dat je moeder het weet is niet netjes.Je vader had het eerst bij je moeder neer moeten leggen en dan samen met jouw erover praten.Je vader lijkt naar mijn mening zin verandwoording niet te nemen en legde het bij jou neer,misschien in de hoop dat jij er met je moeder over ging praten en dat is echt niet zoals het zou moeten.Dus trek je vader aan zijn oor en lat hem een… Lees verder »

Daphne
Daphne
9 jaren geleden

Hoi meisje, Wat ontzettend vervelend zeg, dat je hier nu in terecht gekomen bent. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het moeilijk vindt om duidelijk te zeggen dat je het niet leuk vindt. Je zegt dat je moeder het nog niet weet, maar jij wel? Heeft je vader dit tegen jou verteld? Ik denk dat het goed is met je ouders te praten om ze te vertellen hoe je je voelt. Natuurlijk zal het heel moeilijk zijn, maar het is belangrijk hen te laten merken dat jij er ook bent en hoe het met jou gaat! Heel veel… Lees verder »