Skip to content
voetballend meisje (14 jaar) in

Mijn vader wil mijn moeder niet bellen.

Zoals elk jaar is de vakantie opgedeeld onder mijn ouders, de ene de eerste 3 weken en de ander de laaste 3. Alleen nu wil mijn vader opeens wisselen van weken. Mijn moeder vind het goed en zei dat die even moest bellen, me vader is alleen te beroerd om haar te bellen om erover te praten. Wat ik ook zeg hij wilt haar niet bellen. Hij wil gewoon niet met haar praten erover..

iemand een idee hoe ik kan helpen of oplossen?

Groetjes,
een voetballend meisje

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Mir.DaphneM.Marsha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Mir.
Mir.

Lieve meid, Jij bent de dochter en hoeft helemaal niets te regelen. Het is een wens van je vader en als hij die graag vervult wilt hebben, zal HIJ actie moeten ondernemen. Als praten niet gaat, er bestaat ook nog sms en mail!

Daphne
Daphne

Lief voetballend meisje, Wat lastig zeg! Blijkbaar heb je zelf al een heleboel gedaan, met je vader gepraat, het tegen je moeder gezegd. Ik denk dat je naar hen allebei duidelijk moet zijn dat zij het inderdaad met elkaar moeten oplossen, omdat jij er nu tussen zit. Voor jou is dit heel vervelend en zij zijn degene die daar wat aan moeten veranderen. Heel veel succes!

M.
M.

Hoi meisje, wat naar! Maar uiteindelijk is hij degene die de weken wil wisselen, dus zal hij zelf het initiatief moeten nemen om te bellen! Probeer het niet voor je vader op te lossen. Als hij iets veranderd wil zien, zal hij zelf iets moeten doen 😉

Marsha
Marsha

Wat vervelend voor jou dat jij hier tussen in zit. Misschien kan je tegen hun zeggen dat ze het zelf samen moeten oplossen. Zij zijn volwassen en jij bent het kind. Succes!