Sneewwitje (12 jaar) in

Mijn vader praat slecht over mijn moeder

Hoi
Er zit me iets heel erg dwars de laatste tijd mijn vader praat altijd slecht over mijn moeder weten jullie wat ik eraan moet doen? ( hopeloos)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
sarah
sarah
8 jaren geleden

hey sneeuwwitje, ik ken het wel als ouders slecht over elkaar praten niet dat ik het zelf mee maak maar ik weet best hoe het voelt misschien moet je vertellen aan je ouders wat je dwarszit wie weet snappen ze het en doen ze het niet meer ( in ieder geval niet waar jij bij bent , dat is alvast een voordeel hoop ik ) en als je daarom, zou moeten hulen is dat echt niet erg ik bedoel je moet vooral onthouden dat ze het niet over jou heeft en ze wil niet dat jij daaron je verdrietig wil… Lees verder »

Anouk
Anouk
8 jaren geleden

Hallo sneeuwitje, Dapper dat je op ons forum reageert! Jammer genoeg ken ik het als je ouders elkaar zwart maken, dit gebeurde heel vaak. Leuk is het nooit en het is ook heel lastig! Ik zou daarom ook voorzichtig aan geven dat jij dit niet leuk vind. Of aan je vader vragen a.u.b tot 10 te tellen voor dat hij iets negatiefs zegt dit hielp heel goed bij mij thuis. Dan riep ik ook als ik hoorde dat er iets negatiefs ging komen tot 10 tellen en dit hielp erg goed! Ik hoop dat je wat aan min tip hebt… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Lieve Sneeuwwitje, Dankjewel voor je berichtje;-) Zo herkenbaar voor mij. Ik heb precies hetzelfde gehad. Ik vond het zo vervelend dat mijn beide ouders soms erg slecht over elkaar begonnen te praten. Wat ik heb gedaan, is het gewoon eerlijk zeggen. “Lieve papa, ik snap dat jullie boze gevoelens hebben en zijn gescheiden, maar ik hou van jullie allebei evenveel.” Jouw ouders moeten begrijpen dat jij niets met de scheiding te maken hebt, en dat jij nooit een kant wil kiezen. Je ouders kunnen onderling discussiëren op hun eigen manier, maar niet via jou. Ik zou het dus eerlijk aangeven,… Lees verder »