talitha (13) in

Mijn vader liegt

He mijn vader liegt alleen maar, zelfs tegen mij. Hij is nog nooit positief over mij geweest en moest altijd gelijk krijgen. Al 13 jaar is hij er niet voor mij geweest dus eigenlijk mijn hele leven en nu probeert hij de leuke vader te spelen. terwijl hij om het minste kwaad werd de laatste paar jaar zeker. Nu moet ik 1x in de 14 dagen naar hem toe ook al wil ik dat niet. als we om 5 uur thuis willen zijn doet hij dat niet en wordt hij eigenlijk al weer boos op mij. Mijn zusje durft geen nee tegen hem te zeggen om dat ze bang voor hem is net als mijn broertje. Wat kan ik nu het beste doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emm
Emm
3 dagen geleden

1x per 2 weken is al weinig.vraag je vader of hij ergens mee zit.mischien heeft hij wel veel stress.lees deze boeken ook even,ze kunnen best helpen:

hoe overleef ik mezelf
hoe overleef ik mijn vader
hoe overleef ik mijn ouders
hoe overleef ik een gebroken hart
hoe overleef ik mijn vakantie

ze gaan over een meisje met een stomme stiefvader.

Anoniem12jarigehelper
9 dagen geleden

Hey! Ik ben … en Ehm als ik eerlijk ben zoek iemand op op school bijvoorbeeld je juf. Zij kan je misschien helpen en praten met je ouders.

Esther
9 dagen geleden

Hoi Talitha, Wat een verhaal zeg! Pfoe, ik heb er wel even over nagedacht wat ik graag tegen je wilde zeggen. Het klinkt namelijk als een best moeilijk probleem. Goed dat je ook bij Villa Pinedo hulp hebt gezocht. Ik vroeg me af hoe je weet dat je vader tegen je liegt? En wordt jouw vader alleen boos op jou of ook op jouw zusje? Ik heb dit zelf niet op deze manier meegemaakt, maar heb wel meegemaakt dat ik het niet leuk vond om naar mijn moeder toe te gaan en me daar niet op mijn gemak voelde. Ik… Lees verder »

Talitha
9 dagen geleden
Reply to  Esther

Bedank voor je reactie. Mijn vader wordt boos op iesereen en ik weet dat hij liegt doordat hij van alles zegt die niet waar zijn.