Lou (13) in

Mijn stiefmoeder is sturend

Voor mijn gevoel is mijn stiefmoeder heel aansturend voor mijn vader waardoor ik het gevoel heb dat ik voor mijn vader niet meer besta. Wat kan ik doen om hem dat te laten weten?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Linde
Linde
20 dagen geleden

hoi Lou, ik snap je helemaal. ik zelf heb daar ook precies zo last van en heb het zelfde gevoel. ik ben blij dat je dit zo zegt lokale ken ik je niet maar dan weet ik wel dat ik niet alleen ben die dit probleem heeft. ik heb hier ook last van, alleen bij mij is het zo dat mijn vader ook naar haar luistert en zij word voorgetrokken. sins dat ze hier is komen wonen is mijn papa mijn papa niet meer, ik kan niks meer tegen hem zeggen zonder dat zei ernaast zit. en ik vroeg me… Lees verder »

mandy
29 dagen geleden

hai ik heb dat ook het lijkt inderdaaad zo of je er niet meer bent xx mandy

Lisa
1 maand geleden

Hey Lou, Wat goed dat je je vraag hier stelt! Je geeft aan dat je stiefmoeder aansturend is voor je vader en dat jij daardoor het gevoel hebt dat jij voor je vader niet meer bestaat. Ik herken dit helemaal! Bij mij is het andersom. Mijn stiefvader is sturend naar mijn moeder toe. Ik merk dat mijn moeder anders is geworden sinds ze met hem is. Ze gaat anders met ons om en veel aandacht van haar gaat naar hem toe. Daardoor heb ik het gevoel dat ik voor haar niet zo belangrijk ben. Soms kan ik daar heel verdrietig… Lees verder »

Nikki
1 maand geleden

Lieve Lou, wat fijn dat je dit op het forum schrijft! En wat stoer van je dat je je vader wil laten weten hoe jij je voelt. Ik vind dat heel knap van je. Toen ik je berichtje las herkende ik het meteen. Ik had vroeger altijd het gevoel dat mijn stiefmoeder bepaalde wat mijn vader wilde en deed. Soms dacht ik: “Waarom kan je niet zelf een beslissing maken?” Hij moest namelijk ook altijd alles overleggen met haar. Ik vond dat echt niet leuk! Zo kon ik ook vaak niet langskomen als ik dat vroeg, omdat zij dan niet… Lees verder »