Phileine (10) in

Mijn stiefmoeder haat me

Ik heb hulp nodig want ik weet niet wat ik moet doen . Mijn stief moeder haat me ik probeer het achter me te laten maar het lukt gewoon niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
britt
8 maanden geleden

Lieve Phileine, Wat knap van jou dat je deze vraag op het forum stelt! Ik herken het. Toen ik niet zo oud als jou was dacht ik ook dat mijn stiefmoeder me haatte. Ze was vaak boos als ik er was en ze wilde geen spelletje me mij doen. Dit was natuurlijk niet leuk. Hoe komt het bij jou dat je denkt dat jou stiefmoeder je haat? Wat mij heel erg heeft geholpen is het aangeven bij mijn vader. Ik vertelde aan hem dat ik dacht dat mijn stiefmoeder me haatte. Papa vertelde dit tegen mijn stiefmoeder. Daarna deed ze… Lees verder »

Evelien
8 maanden geleden

Lieve Phileine, Wat super van jou dat je dit vertelt op ons forum! Dat is erg dapper van je. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is voor jou als je denkt dat je stiefmoeder jou haat. Toen mijn ouders gingen scheiden, was ik 12. Ik kreeg al gauw een nieuwe stiefmoeder en in het begin vond ik haar en zij mij helemaal niet aardig. Dit vond ik natuurlijk niet leuk. Hoe voel jij je hierbij? Wat mij toen hielp, is veel erover praten met mijn juf. Zij kon mij vertellen wat ik kon doen en hoe ik afleiding kon… Lees verder »

Anoniem
8 maanden geleden

Hey, Ik herken je probleem. Mijn ouders zijn nu 5 jaar gescheiden en mijn stiefmoeder mag me ook al 5 jaar niet. Kleineert me en heeft me altijd het gevoel gegeven dat ik niet welkom ben, mijn vader deed hier niks aan en liet alles toe. Ik durfde nooit mijn mond open te doen tot een jaar geleden. Lucht erg op moet ik zeggen dus maak het bespreekbaar. Bij mij is het zo ver uit de hand gelopen dat ik geen contact heb met vader en stiefmoeder maar dit is de beste keus geweest voor mij. Meer rust en kan… Lees verder »