Maxime (13) in

Mijn stiefmoeder haat me

Mijn stiefmoeder haat me volgensmij ik kan niks goed doen echt elk weekend is er wel gezeik en ik ze heeft me zelfs manipulator genoemd in Spanje heeft iemand it ook meegemaakt?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisanne
1 jaar geleden

Hi Maxime,
Wat super dat jij dit hier deelt! Ik heb dit gevoel ook heel lang gehad. Ik heb een stiefmoeder die zei ook niet zulke leuke dingen tegen mij. Hier heb ik het heel moeilijk mee gehad, maar omdat ik veel heb gepraat thuis en uiteindelijk ook vertelt heb dat ik dit niet fijn vind en mijn gevoel heb geuit, want je mag altijd over je gevoel praten. Hierna werd het steeds beter en nu de afgelopen paar jaar kan ik zelfs gezellig met haar alleen iets doen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Liefs lisanne

Quinty
1 jaar geleden

Lieve Maxime, Wat fijn dat je dit platform hebt gevonden om je vraag te kunnen stellen! Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt als jij, maar soms had ik wel eens het idee dat mijn stiefmoeder dit bij mijn broertje had. Ik had het idee dat zij hem in een negatief daglicht zag en hij maar weinig goed kon doen. Ik vond dit zelf erg vervelend om te voelen, en ik kan me dus goed voorstellen dat dit voor jou nog vervelender is! Ik denk dat het voor jou erg fijn kan zijn om hier met iemand over ik gesprek te… Lees verder »