Lynn (13) in

Mijn stiefmoeder bepaalt bijna alles

Ik heb een nieuwe stief moeder die als ik in de vakantie bij me vader ben heel erg mijn moeder speelt. Mijn ouders wonen op 2 uur rijden van elkaar en ik zie papa alleen in de vakanties dat heeft ook de rechter bepaald.
Maar mijn stief moeder speelt zo mijn moeder bijvoorbeeld ze zij tegen haar 2 zoontjes jongens iPads wegleggen ik en mijn broertje gingen door toen werd ze heel boos en moesten we sorry zeggen enzo als we naar papa gaan zegt hij dat dat gewoon hoort. Mijn stiefmoeder bepaalt nu bijna alles en als ik bijvoorbeeld aan papa vraag mag ik naar een vriendin vraagt hij ook mijn stief moeder om hulp ik vindt dit echt niet leuk en. fijn wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
28 dagen geleden

Lieve Lynn, Wat goed dat je het forum hebt gevonden, en wat fijn dat je dit hier wil delen. Ik herken jouw situatie heel goed van toen mijn eigen ouders een nieuwe relatie kregen. Ik was toen iets jonger dan jij, 9 namelijk. In het begin verandert er heel veel, er zijn twee gezinnen die eerst zonder elkaar allemaal regels hadden, maar nu samen in één huis moeten wonen en leven. Dan is het wel zo fijn dat er dezelfde regels gelden voor iedereen. Toen ik jonger was, mocht mijn bonus-zusje veel later opblijven dan ik, en mocht ze van… Lees verder »

Lynn
24 dagen geleden
Reply to  Anne

Super bedankt voor je hulp ik heb er heel veel aan!

kaj
kaj
29 dagen geleden

hoi lynn je bend de baas over je zelf zij niet