Ise (13) in

Mijn rechten

Hee!
Ik heb het een stuk leuker bij mijn vader dan bij mijn moeder. Ik ga ook met heel erg veel tegen zin naar mijn moeder en voel me vaak alleen daar, wat zijn mijn rechten als ik 13 ben?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dolores
2 maanden geleden

Hey lieve Isa, Goed dat je een berichtje hebt geschreven! Ik herken het heel erg van toen mijn ouders een jaar gescheiden waren. Ik begon met steeds meer tegenzin naar mijn vader te gaan en was gewoon liever bij mijn moeder. Ik had op een moment al mijn moed verzameld en aan mijn vader verteld dat ik liever alleen bij mijn moeder woon, Hij vond het heel erg lastig maar accepteerde het wel. Ik snap dat dat heel erg eng kan zijn om te zeggen! Ik denk dat het misschien fijn is als je voor jezelf nadenkt wat je het… Lees verder »

Charlotte
2 maanden geleden

Lieve Ise, Ik wil graag beginnen met zeggen dat ik je naam echt heel mooi vind! En dat ik het super dapper vind dat je hier je verhaal wilt doen. Ik kan me heel goed voorstellen hoe het voor jou voelt om bij jou moeder te zijn. Ik woon zelf al sinds mijn ouders uit elkaar gingen bij mijn vader, en ben heel erg in het begin wel bij mijn moeder geweest, maar voelde me daar nooit echt welkom. Nog steeds als ik met mijn moeder afspreek heb ik het gevoel dat mijn broertje en mijn moeder samen 1 zijn,… Lees verder »