Tom (14) in

Mijn PS4 mag niet mee

Mijn moeder verbied het om me ps4 mee te nemen naar haar maar ik hou van gamen en game ook op hoog niveau en stream ook op YouTube waar ik 5k abonnees heb WAT MOET IK DOEN HELP ME

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Cristel
1 jaar geleden

Hoi Tom! Wat gaaf dat jij zoveel abonnees hebt op youtube door je hobby! Vervelend natuurlijk dat jij je Ps4 niet mee mag nemen naar je moeder terwijl je wel graag wil gamen. Toen ik van de ene ouder naar de andere ging mocht ik de meeste dingen wel meenemen. Dat was fijn. Maar ik begrijp wel een beetje wat je bedoelt. Ik hou namelijk erg van knutselen en schilderen, en mijn moeder had daarvoor veel meer spullen. Bij haar had ik bussen verf, papier en stofjes, en dat zijn dingen die lastig zijn om heen en weer te slepen.… Lees verder »

Anne
1 jaar geleden

Hallo Tom, Wat vervelend voor je dat je moeder dit verbiedt. Ik denk dat veel kinderen dat mee maken, mijn ouders wilden ook niet dat ik teveel op mijn telefoon zit enzo. Heb je al eens eerder uitgelegd aan haar dat gamen wel belangrijk voor je is? Misschien kunnen jullie samen regels bedenken waardoor je wel mag gamen maar het wel een beetje beperkt. Want een beetje gamen is wel gezellig, maar teveel is ook niet super gezellig voor je mama. Zij wil denk ik ook gewoon gezellig met jou praten en dingen met jou doen. Ik heb met mijn… Lees verder »