Anoniem (11) in

Mijn ouders praten naar

Hey
Ik hoor mij ouders veel en naar elkaar praten
Ik zeg daar altijd wel iets van maar daarna is het toch weer het zelfde
Heft er iemand tips om daar mee om te gaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
14 dagen geleden

Heel erg bedankt van or jullie fijne reacties

Maaike
15 dagen geleden

Hoi! Super goed dat je een berichtje hebt geplaatst op het forum, dankjewel daarvoor! Wat vervelend dat je ouders naar over elkaar praten. Dat is helemaal niet leuk om te merken voor jou als kind. Ik kan me goed voorstellen hoe dat moet voelen. Mijn moeder praat nog steeds gemeen over mijn vader. En mijn vader doet mega afstandelijk naar mijn moeder. Ook al zijn mijn ouders al meer dan 10 jaar gescheiden. Wanneer ik merk dat dit gebeurt, helpt het mij om te beseffen dat ik in principe niets te maken heb met hun gedoe. Maar als ik me… Lees verder »

Bente
18 dagen geleden

Hey Anoniem, Fijn dat je het forum hebt gevonden! Je vertelt dat je ouders naar praten over elkaar, ook na dat jij er wat van hebt gezegd. Ik herken dat wel. Mijn ouders zeiden vaak slechte dingen over de ander. Mijn moeder zei bijvoorbeeld tegen mij dat papa haar leven kapot maakt. En als ik iets over papa zei begon ze altijd te zuchten. Papa zelf zei ook vaak nare dingen over mama. Ik zei altijd dat ik het niet wilde horen. Soms deed ik zelfs met mijn handen mijn oren dicht zodat ik het gewoon écht niet kon horen.… Lees verder »

Jo-Ann
18 dagen geleden

Ik heb een keer een gebroken hartje laten zien en gezegd dat ik me zo voelde en of ze alsjeblieft wilden stoppen. Het hielp wel voor even. Hopelijk bij jou ook.

Liefs,
Jo-Ann