Marije (21) in

Mijn ouders kunnen niet met elkaar omgaan

wat moet je doen als je vader en moeder niet goed met elkaar kunnen omgaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Chantal
2 maanden geleden

Hoi Marije, wat goed van je dat je deze vraag stelt! Vanuit mijn eigen ervaring kan ik me heel goed voorstellen hoe stom deze situatie is. Mijn ouders zijn 2,5 jaar geleden uit elkaar gegaan, en mijn ouders hebben elkaar sinds moment één eigenlijk al niet meer aangekeken. Dit kwam vooral vanuit mijn vader. Ik denk dat het verwerken en accepteren hiervan de enige manier is om hiermee te kunnen omgaan, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Ik kan me goed voorstellen dat je misschien heel veel boosheid, onbegrip en verwarring voelt? Welke emoties je hier ook bij… Lees verder »

Nikki
2 maanden geleden

Wat moet je doen als je ouders niet kunnen omgaan met elkaar, en je vaak alleen voor dingen staat

Elien
2 maanden geleden

Lieve Marije Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Ik herken heel goed wat je beschrijft. Mijn ouders kwamen na de scheiding ook niet goed overeen. De wissels waren vaak ongemakkelijke stiltes tussen beide. Waar niemand iets durfde te zeggen. Ik vond dit heel jammer omdat het ooit wel kon. Na de scheiding verliep veel communicatie ook langs ons de kinderen. Wij waren een soort doorgeef luik. Omdat ik het er zelf na een tijdje heel moeilijk mee en er genoeg van had om alles door te geven had heb ik het op de duur gewoon gezegd. Ik heb… Lees verder »

Fardau
Fardau
2 maanden geleden

Hey Marije, Dit is super vervelend! Mijn ouders hebben dit ook een tijd gehad, dat ze echt niet goed met elkaar kunnen. Het is natuurlijk ook wel weer een beetje te begrijpen; ze zijn niet voor niks gescheiden. Zeker in het begin zijn ouders dan soms nog heel boos op elkaar en kunnen ze zich heel kinderachtig gedragen naar elkaar toe. Heel vervelend om als kind daartussen te staan. Ik heb dit altijd ervaren alsof ik een kant moest kiezen, wanneer de een over de ander tekeer ging tegenover mij en mijn zusje. Wat ik heb gedaan is dit duidelijk… Lees verder »