Laura (12) in

Mijn ouders hebben ruzie en gaan scheiden

Hoi
Mijn ouders maken heel vaak ruzie en gaan dus scheiden…
Heeft iemand tips voor hoe ik dit het beste een plek kan geven in mijn leven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liselot
13 dagen geleden

Hey Laura! Wat ontzettend stom om te lezen dat je ouders gaan scheiden, dat is niet fijn… Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik jonger was, en daar heb ik het wel moeilijk mee gehad. Ik heb me vaak afgevraagd waarom het zo was, en hoe ik er vrede mee moest hebben. Je hele leven is ineens anders en dat is heel erg wennen. Ik denk dat het belangrijkste is dat je je niet schaamt of bezwaard voelt voor je gevoelens. Alle gedachtes en emoties mogen er zijn! Ik heb me vaak eenzaam gevoeld en daar durfde ik lang niet… Lees verder »

Lotte
13 dagen geleden

Hoi ik was 1 en heb er niet veel van mee gekregen maar als je bij je ouder even veel wilt zijn kun je het beste erover praten om een goede verdeling te hebben

Romy
13 dagen geleden

Hoi Laura, Wat goed dat je om hulp vraagt! Dat is eigenlijk al de eerste stap naar de scheiding een plek geven. Voor iedereen is het anders hoe je de scheiding het best kan verwerken. Sommige mensen vinden het heel fijn om er met mensen over te praten en andere mensen vinden het juist fijn om dingen te doen als afleiding. Bij mij werkte een combinatie daarvan heel goed. Ik praatte over de scheiding en over wat ik er lastig aan vond met mensen, zoals met mijn juf op school en met vriendinnen. Maar soms vond ik het juist fijn… Lees verder »