D.v (9) in

Mijn ouders gaan scheiden

K wouw dit gewoon even uitproberen! Nou mijn ouders gaan dus scheiden…. ze zitten nu in het proces, mijn broer is daar door heel vaak verdrietig. Maar, daar door slaap k slecht, en ik heb deze week me cito’s. Heeft er iemand een tip? En het help ook niet dat mijn hond is overleden….. want als ik verdrietig ben dan knuffelde ik met mijn hond..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
1 maand geleden

Lieve D.v, Wat fijn dat je ons hebt gevonden en dapper van je dat je dit berichtje hebt geplaatst op het forum! Wij zijn hier altijd voor jou om je te helpen en naar je te luisteren. Ik vind het heel rot voor je dat je ouders gaan scheiden. Een scheiding is nooit leuk, echt nooit. En dat je broer vaak verdrietig is en je geen knuffeldier meer hebt maakt het allemaal niet makkelijker. Er zijn helaas heel veel kinderen die een scheiding mee moeten maken, en voor iedereen helpt iets anders om af te leiden. Voor mij was dat… Lees verder »

Robbert
1 maand geleden

Beste D.v Goed dat je dit wilt uitproberen en hopelijk heb je wat aan mij/onze tips om je verder te helpen in deze lastige tijd. Het is erg vervelend dat je hond is overleden. Zelf heb ik ook een hond en ik zou het beestje echt niet willen missen. Ik snap dan ook dat jouw hond jouw maatje was in deze tijd. Als ik mijn hond moet missen, want ik ben soms een paar dagen weg, dan kijk ik altijd naar foto’s of filmpjes. Heb jij misschien die ook gemaakt? Je kan ook misschien wat foto’s uitprinten en ze een… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by Robbert